31. 10. 2010

Celebrity World

:) Rozhodla som sa, že dnes, ak stihnem, vám sem dám prvé vydanie mojich rubrík.. Dnes budeme v Celebrity World mať...
Katy Perry:

 

Celé meno: Katheryn Elizabeth Hudson
Dátum narodenia: 25.10.1984
Miesto narodenia: Santa Barbara, Kalifornia
Znamenie: Škorpión
Vyrastala na počúvaní kostolných piesní a spievala v kostole.V roku 2003 dokončila štúdium na Dos Pueblos High School a hned potom v jej 18 rokoch odišla do Los Angeles.Zmenila si priezvisko na Perry ,lebo Hudson sa podobá herečke Kate Hudson.Priezvisko Perry mala jej mama ked bola slobodná.Ako Katy dospievala objavila skupinu Queen a ako povedala bola to pre nu najväčšia inšpirácia.Medzi dalších spevákov ktorý ju ovplyvnili patria Alanis Morissette,skupina Heart,John Mitchell,skupina Incubus so svojim albumom Morning View.Niekoľko rokov chodila s frontmanom skupiny Gym Class Heroes-Travisom McCoyerom s ktorým sa minulý rok rozišla. Svoje prvé CD vydala ako Katy Hudson v roku 2001 s názvom Red Hill Records.Toto CD však nezapadá do štýlu v ktorom dnes spieva. Obsahoval kresťanské piesne. V roku 2004 pracovala pre nahrávacie štúdio The Matrix. Začala robiť na svojom sólovom albume s Glenom Ballardom,ktorý pre nu niektoré piesne napísal. Album bol pripravený k vydaniu v roku 2005  a niektoré piesne boli zverejnené na MySpace Katy Perry. Jej rastúcu kariéru podporil článok v časopise Blender,kde sa vyjadrila že nieje typická kresťanka a niektoré veci pri svojom dospievaní urobila zle. 
Tento rok, presnejšie 24.10. Katy povedala áno Russellovi Brandovi. 
Brand vraj prišiel na vyzdobenom koni, obklopený ťavami a slonmi. Barbadoská speváčka Rihanna bola hlavnou družičkou, keď hinduistický mních začal spievať pri posvätnom ohni.  =)



Ak by ste si chceli prečítať o živote vašej obľúbenej hviezdy napíšte do komentárov... Pokiaľ vás bude viac, pôjde sa podľa zoznamu.. :)

Vaša Lucy_736

2 komentáre:

nikakatka78 povedal(a)...

Milujem Katy Perry :D
Pekné pesničky má. A pre ďalšie vydanie by som zvolila napríklad Beyonce alebo Rihannu :)

. povedal(a)...

:) AJ ja ju mám rada.. :D
A napíšem.. :)