13. 11. 2010

Fashion Brands


Momentálne sa tak veľmi nudím že až.. A ako som sľúbila, že niekedy hodím niečo aj do týchto rubrík.. Tak tu to je.. :D
Táto časť nesie názov Bijoux, konkrétne budeme preberať náušnice :)

Farebné a žartovné
Farebné náušnice s najrôznejšími symbolmi sa stávajú hitom poslednej doby. Jar a leto sú hravé, a preto módne značky a návrhári vytvorili kolekcie šperkov, ktorým rozhodne nechýba slovíčko, ktorým je originalita. Náušnice s hravými motívmi, ako sú napríklad symboly smajlíkov alebo iných žartovných postavičiek sú úplnou novinkou. Pokiaľ chceš byť skutočne originálna a vyjadriť vybraný vkus, zožeň si niektoré z náušníc, ktoré som si pre vás pripravila. Môžeš si byť istá, že budeš široko ďaleko jediná, ktorá má taký skvelý kúsok!

 

Inšpiráciu hľadajte v symboloch

Náušnice s najrôznejšími symbolmi nezoženiete ľahko, vynímajúc internetový nákupu, ktorý má čo sa týka šperkov obrovskú výhodu. Nemusíte sa totiž obávať, že vám šperky kúpené cez internet nepadnú. Čo tak náušnice v tvare mušlí? Skvelá alternatíva nielen pre letnú dovolenku pri mori. Alebo radšej lastovičky, ktoré sú nielen trendy, ale aj symbolom voľnosti a energie? Tiež rôzne drahé kamene v tvare štvorčekov alebo koliesok sú veľmi módne. Záleží len na vašom vkuse…

 

Žartovné motívy

Ak chceš byť vo výbere náušníc úplne neporaziteľná, potom si zožeň náušnice, na ktorých sú ručne maľované obrázky! S trochou fantázie a snahy si takéto náušnice môžeš vytvoriť aj vlastnoručne. Postačia ti k tomu pliešky na uchytenie, farby na sklo a špeciálne sklíčka a môžeš sa dať do práce!

 

Páčilo by sa ovocie?

S náušnicami v tvare čerešní, hrušiek či jablka budeš proste na zožratie. K takým kúskom si môžeš zohnať letné šaty v rovnakej farbe a budeš skrátka neprekonateľná. Módne sú aj indické motívy alebo náušnice v tvare cédéčiek, ktoré vyzerajú skutočne božsky.









Vaša Lucy_736

Žiadne komentáre: