10. 1. 2011

My style.sd + Info o rubrike.. :)

Takže najskôr to info.. Rubriku My style.sd mám rozdelenú do troch podrubrík. No, lenže trošku to upravím. Nebudem tu na to dávať žiadny rozvrh. Prosto, keď ma napadne alebo nájdem niečo zaujímavého, tak to sem dám. A tie podrubriky sa tiež zrušia.. :D  A taktiež si myslím, že životopisy tiež nikoho nezaujímajú, keďže sa o nich dočítajú na každom kroku.. Od teraz bude rubrika My style.sd o móde, štýle, obliekaní na sd a pod.. :)
A teraz k tej rubrike.. :)

V móde sú náladové rúže 

"Rúž nás už čoskoro možno nebude len skrášľovať či hydratovať naše pery. Možno bude aj varovať naše okolie pred našou zlou náladou či roztopašne kričať: dnes som v absolútnej pohode! V móde sú totiž emočné rúže, ktoré bez jediného slova pošlú vášmu okoliu odkaz, ako sa práve cítite."

"Emočné rúže síce ešte nie sú dokonalé a nestačí vám len jeden, ktorý by dokázal sám meniť farbu podľa vašej nálady, tak ako to dokážu špeciálne materiály reagujúce na teplo v prípade niektorých šperkov. Pri emočných rúžoch je to inak. Kúpite si súpravu rúžov, kde každá z farieb rúžu vyjadruje určitú emóciu – stav, v ktorom sa práve nachádzate. Rozkľúčovať vašu náladu podľa farby rúžu sa bude musieť naučiť aj vaše okolie."


 Takže čo si o tom myslíte vy? Páči sa Vám to? :) 

.. Vaša Lucy_736

Žiadne komentáre: