22. 3. 2011

Záhady 7.časť Astrálne cestovanie

Astrálne cestovanie fascinuje človeka už od počiatku sveta. Čím to, že niektorí ludia dokážu prekročit priestor a čas, opustiť svoje fyzické telá a putovať kamkoľvek chcú? Šamani, ktorí astrálne cestovali, aby sa dozvedeli budúcnosť či odpovede na otázky svoje jednoduché metódy samozrejme držali v tajnosti. Čo sa deje s ľudmi pri astrálnom cestovaní?:
1. subjekt cíti, že opúšta telo cez temeno hlavy.
2. V momente, kedy sa astrálne telo oddeluje od tela fyzického, ztráca subjekt na chvíľu vedomie.
3. Než sa astrálne cestovanie vzdiali, vzáša sa chvílu nad fyzickým telom.
4. Tento jav sa opakuje pred návratom do fyzického tela
5. Pri návrate astrálneho tela do tela fyzického subjeku znovu na chvíľu stráca vedomie.
6. Keď sa astrálne telo moc rychlo vráti, fyzické telo môže niekoľko krát so sebou šklbnúť.
Astrálne telo je založené na skutočnosti, že máme 2 telá - telo fyzické, ktoré rastie, zreje a nakoniec umiera a telo astrálne, ktoré je "dvojníkom" fyzického tela. Toto astrálne telo sa môže občas od fyzického vzdialiť, pritom ale nesie naše vedomie. Pri astrálnom cestovaní môžete: 1) navštíviť akékoľvek miesto, 2) preniesť sa do minulosti alebo budúcnosti, 3) zbaviť sa strachu zo smrti 4) dohliadať na milované osoby a priateľov, 5) uskutočniť astrálnu cestu vo dvojici, 6) navštívit mŕtvych a pokračovať vo vzťahu s nimi.
Stačí len veriť, CHCIEŤ a byť schopný sa učiť.


Ako astrálne cestovať?
Prvá astrálna cesta je zážitok, na ktorý nikdy nezabudnite a budete ho chcieť opakovať znovu a znovu. Musím však upozorniť, že je to niekedy veľmi náročné a nie každému sa to podarí. Odporúčam odložiť astrálnu cestu počas búrky. Mali by ste si zvoliť dobu, kedy nebudete nikým vyrušovaní. Pred cestou veľa nejedzte, ale nemali by ste ani pociťovať hlad. Veľa ľudí cestuje v spánku, ale ak nechcete skôr zaspať ako astrálne cestovať tak radšej zvoľte rexáciu v pohodlnom kresle či pohovke.
Najlepšie je cestovať vo vzdušnom odeve. Nekrížte ruky ani nohy - pretože, keď ich krížime, podvedome sa tak držíme fyzického tela, a je tažké ho potom opustiť pri astrálnom cestovaní. Je potrebné, aby vaša astrálna cesta mala nejaký cieľ. Prvý krát je to ľahké. Vašim cieľom je opustiť vaše telo a vznášať sa maximálne niekoľko metrov od neho. Pokúste sa relaxkovať. Keď budete celkom uvoľnený, sústreďte sa na dýchanie. Uvedomte si svoje telo, nech už je kdekoľvek. Uvedomte si miestnosť v ktorej sa práve nachádzate a vaše vedomie. Vaša myseľ musí zostať uvoľnená a kludná. Myslite na cieľ svojej astrálnej cesty a na to, ako je pre vás dôležité, aby ste ju vykonali. Zamerajte svoju pozornosť na čelo a nechajte svoju myseľ, aby sa v tomto mieste oddelila od tela. Pravdepodobne budete mať pocit, že sa prepadáte alebo vznášate. Na začiatku vám to bude možno nepríjemné, ale nechajte veciam voľný priebeh a nebojte sa, strach vás môže stiahnúť späť do fyzického tela. Niekedy to ide hladko a na prvý raz ale niekedy to naopak trvá. Je skvelé ak sa vám astrálne cestovať podarí na prvý-krát, ale verte, že niektorým ľudom to trvá aj 4 mesiace skúšania, kým sa to naučia. Predpokladajme však, že vám sa to podarilo úspešne opustiť vaše telo a že sa teraz nad ním vznášate. V duchu si prajte ocitnúť sa v rohu miestnosti, než sa vám túto myšlienku podarí sformulovať, budete tam. Chyťte sa steny a presvedčte sa, ako pevné a poddajné sa vám zdajú. Postupne navštívte všetky rohy v miestnosti. Naoniec si predstavte, že sa vraciate späť do svojeho fyzického tela. Tento návrat býva niekedy lahký a kľudný, no niekedy sa však môže zdať prudký. Doporučujem sa vraciať pomalšie, ale aj pri hladkom dosadnutí na zem najprv pocítite mierny náraz. Po návrate do tela zostante chvíľu ležať. Ak budtete vašu astrálnu cestu opät zopakovať radím vam počkať 24 hodín, pretože je to psychický nápor a aj organizmus potrebuje čas na spamätanie.

Žiadne komentáre: